MALZEMELER
500GR ÇİĞ KADAYIF
YARIM PAKET MARGARİN
ŞERBETİ İÇİN
2,5 SU BARDAĞI ŞEKER
4 SU BARDAĞI SU
HAZIRLANIŞI:ÖNCELİKLE KADAYIFLARI FİNCAN YARDIMIYLA TOP TOP OLMASI İÇİN ŞEKİL VERİLİR(BEN KİMİ ZAMAN SARMA GİBİDE YAPIYORUM ODA GÜZEL OLUYOR)
DAHA SONRA ÜZERLERİNE AZAR AZAR MARGARİN KESİP 200 DERECEDE FIRINDA KIZARANA DEK PİŞİRİLİR....FIRINDAN ÇIKINCA SOĞUMAYA BIRAKIP.ŞERBET HAZIRLANIR ŞERBETİ GENELDE KAYNAMAYA BAŞLADIĞINDAN 20DK SONRA OCAKTAN İNDİREREK AYARLADIM HEP O ŞEKİLDE HAFİF OLUYOR.KADAYIFLAR SOĞUYUNCA ŞERBETTE ILIK OLARAK DÖKÜLÜR VE GENELDE DİNLENİP ŞERBETİ İYİ ÇEKMESİ İÇİN YOĞURT MAYALAR GİBİ SARARIM ÖYLE ÇOK NEFİS OLUYOR....
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder