20 Ocak 2010 Çarşamba

MELEĞİM OKULA BAŞLADI :(

Tarih olarak hatırlamak istersen tatlım 28,12,2009 pzt başladık okula.....
Yıllardır çok istediğim ama cesaret edemediğim bir karardı miniğimi kreşe göndermek,doğru olanı bilmek yetmiyor bazen yapamıyorsun kıyamıyorsun.fakat sonunda eşimle sağlıklı bir karar verdik ve araştırmalar sonucu kreş seçimini ipekle beraber yaptık.ilk ziyaretimiz çok keyifli geçti prensesim çok mutlu oldu biz de açıkçası hijenik ve sıcak bulduk ortamı.ve kızım başladı tabiii ilk haftasında hastalandık.çok şükür 3 ateşli gece sonucunda iyileşip okula tekrar başladık.
Açıkcası bu okul hayatımızı çok değiştirdi uyku konusunda çok problem yaşatan kızım okuldan çok yorgun ve aç geliyor gelir gelmez yemeğini yiyip en geç 10da yatağa giriyor.bu da eşimle beni çok mutlu ediyor artık anne baba saati uygulanıyor bizim evde......

2 yorum:

  1. Çok yeni bir blog galiba..hoş geldiniz aramıza,hayırlı olsun..kreşiniz de hayırlı olsun ama hemende hastalanmış ipek çok geçmiş olsun..

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim.evet ne yazıkki hemen hastandık, ev ortamından okul yaşamına geçmek biraz zor olucak herhalde...çok şükür ama kısa sürede toparlandık..

    YanıtlaSil